Verzenden & retouren

schip naar alle uithoeken van de wereld en doen gratis verzending naar de meeste landen.
 Internationale scheepvaart wordt behandeld door International Transport Company, binnen een levering week meestal.
 Elke bestelling wordt verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kunnen worden gevolgd op de EMS website.
 De meeste internationale zendingen worden verzonden via DHL vooral in de detailhandel, terwijl voor de groothandel, gelieve ons te contacteren, klik om ons aan te melden! Daarom kunt u genieten van gratis verzending naar Verenigd Koninkrijk, AU, VS, etc en grote korting aanbieden hier retail. Meer geld besparen nu genieten weer echte kwaliteit.
 Alle pakketten worden verzonden in een andere doos!
 Na het plaatsen van orders, controleer dan uw e-mail direct te bestellen bevestiging te krijgen, en je kunt ook bijhouden van uw bestelling online met de tracking-nummer op de EMS website!
 Sfeer Bericht:! Als u niet uw bestelling binnen 10 dagen, neem dan contact met ons op keer

Retourbeleid

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact opnemen met de terugkeer verzendadres voordat u de items terug. En zorg ervoor dat alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
 Alle bestelde artikelen zijn de juiste items om uit te kiezen www.kesumalawyers.com . En indien retournering juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een restocking fee van 15%. Verzendkosten zijn niet gerestitueerd.
 We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering voor uw eigen bescherming toe te voegen, want ze zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
 Alle geretourneerde goederen dienen te worden verzonden naar het afleveradres dat u e-mail.

Ruilen

We zullen het uitwisselen van een andere kleur of maat binnen 30 dagen na de oorspronkelijke datum van verzending te accepteren. Neem contact met ons op met uw Order ID en je zal helpen. Als u graag om items te wisselen naar een andere stijl, zou je je items terug te komen voor een terugbetaling * (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest.
 Neem contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Van Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.
 We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de verzend-en administratiekosten verzendkosten en verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen bescherming, omdat ze niet verantwoordelijk zijn voor verloren zendingen. Verzendkosten zijn niet gerestitueerd.
 Sfeer Opmerking: zorgvuldig te selecteren uw product en de grootte. Als u het product wilt retourneren vanwege hun onzorgvuldig fout, je moet betalen van de retourvracht.

Notice

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. zal oplopen annuleringskosten, dat is 10% van het totale orderbedrag. Omdat we alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken binnen 6-8 uur na de bestelling, dus ze zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren na de plaatsing. Ik hoop dat je kunt begrijpen op dit punt verzoeken. Sleutel Annulering na de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met onze terugkeer beleid worden behandeld.

Vriendelijke


Notice  Als u uw 10-cijferig volgnummer niet ontvangen binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver te hebben gezien als spam. In dit geval, gelieve ons te contacteren voor hulp bij bestellingen volgen.